Navigáció
btm-left.pngbtm-right.png
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
btm-left.pngbtm-right.png
Határtalanul2022

btm-left.pngbtm-right.png
Erdei iskola

btm-left.pngbtm-right.png
1% 2022

btm-left.pngbtm-right.png
Tabletek

btm-left.pngbtm-right.png
Erdei iskola

btm-left.pngbtm-right.png
Nyitás

Tisztelt Szülők!

 

A Kormány döntése értelmében az általános iskolák nyitása két részletben történik.

2021. április 19. napjától az általános iskolák 1-4. évfolyamai (alsó tagozat) rendes munkarendben, jelenléti oktatással működnek.

Az általános iskolák 5-8. évfolyamai (felső tagozat) 2021. május 9. napjáig változatlan formában, tantermen kívüli, digitális munkarendben folytatják az oktatást.

Az iskolában az eddigi járványügyi intézkedések betartása továbbra is érvényes.

A tanulók hiányzásával kapcsolatban a hatályos jogszabályok és kiadott intézkedési terv alapján járunk el. Kérdés esetén az osztályfőnököktől lehet érdeklődni.

btm-left.pngbtm-right.png
Beiratkozás 2021/22

Amennyiben az emberi erőforrások minisztere másként nem rendelkezik a 2021/22. tanítási évre történő beiratkozás az alábbiak szerint történik.

 

A Hajósi Szent Imre Általános Iskola hivatalból felvesz a körzetébe tartozó, minden a hajósi óvodába járó tanköteles gyermeket, ha az iskolába nem érkezik hivatalos jelzés arról, hogy más általános iskola felvette. A beiratkozás tényéről a szülőket írásban értesítjük.

A Hajósi Szent Imre Általános Iskola Pedagógiai programja szerint csak azokat a tanulókat tudja felvenni, akik vállalják a német nemzetiségi nyelv tanulását.

Az iskola felkéri a szülőt a gyermek általános iskolai felvételéről szóló értesítés kézhezvételétől számított két héten belül nyilatkozzon arról, hogy gyermeke számára hit-és erkölcstan vagy etika oktatás, továbbá hit-és erkölcstan tantárgy esetén melyik egyház hit- és erkölcstan oktatásának megszervezését kéri. A nyilatkozatot mellékeljük a felvételi értesítéshez.

A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására, egyéb nyilatkozatok kitöltésére a járványhelyzettől függően későbbi időpontban kerül sor, melyről a szülőket időben tájékoztatjuk.

Ha a szülő nem a Hajósi Szent Imre Általános Iskolába szeretné gyermekét beíratni, akkor erre irányuló szándékának bejelentését – a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevének és címének megjelölésével, elektronikus úton, telefonon vagy különösen indokolt esetben személyesen – az általa választott általános iskola vezetője fogadja, ezt követően értesíti a gyermeket nevelő szülőt és az érintett gyermek, kötelező felvételét biztosító általános iskola vezetőjét.

A beiratkozással kapcsolatos kérdéseiket az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon tehetik fel: hajossuli@gmail.com, 78/404-594

Kérem a szülőket,erre az e-mail címre legyenek szívesek saját e-mail elérhetőségeiket is megküldeni.

 

btm-left.pngbtm-right.png
0%

 Tisztelt Adózók!

Kedves Szülők!

 

Adminisztrációs probléma miatt a 2021-es évben sajnos nem lehetséges az SZJA 1% felajánlása a Hajósi Általános Iskolás Tanulókért Alapítvány részére.

 

Kérjük Önöket, hogy az idei évben más, lehetőleg hajósi szervezetet tiszteljenek meg felajánlásukkal! A hiba javítása után 2022-től ismét várjuk megtisztelő támogatásukat!

 

Tisztelettel: Az alapítvány kuratóriuma

 

Hajós, 2021. március 25.

btm-left.pngbtm-right.png
Beiratkozás

Felhívás beiratkozásra

 

Tájékoztatom a tankötelessé vált gyermekek törvényes képviselőit arról, hogy a 2021/2022. tanév rendjéről szóló 27/2020. (VIII.11.) EMMI rendelet 7.§- alapján:

Az általános iskolai beiratkozás ideje:

2021. április 15 – 16.

Az adott évben tanköteles korba lépő gyermeket a szülő köteles beíratni a lakóhelye szerint illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára.

Tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre a részletekről a későbbiekben teszünk közzé tájékoztatást.

 

 

Hajós, 2021. március 12.                                                                         Doblerné Kovács Mónika (igazgató)

 

 

btm-left.pngbtm-right.png
Adó1%

Tisztelt Adózó!

Kedves Szülő!

 

A Hajósi Általános Iskolás Tanulókért Alapítvány célja:

 

-  a nemzetiségi hagyományok ápolásának anyagi segítése,

- a tanulók tanév végi jutalmazása,

- tanulóink szabadidős tevékenységeinek javítása (pl. kültéri játékok vásárlásával),

- osztálykiránduláshoz, táborozáshoz anyagi segítség nyújtása szociálisan rászoruló tanulóknak, akik magatartásból és szorgalomból legalább jó minősítést szerezetek.

 

Amennyiben Ön egyetért a fenti célok megvalósulásával, kérjük, támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával az alapítványt!

 

HAJÓSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁS TANULÓKÉRT ALAPÍTVÁNY

ADÓSZÁMA: 18351710-1-03

SZÉKHELYE: 6344 - Hajós, Jókai u. 4.

 

Felajánlását a hajósi iskolás gyermekek nevében tisztelettel megköszönjük!

 

Hajós, 2021.március

 

Doblerné Kovács Mónika igazgató

és

az alapítvány kuratóriumának tagjai

 

 

 

 

 

btm-left.pngbtm-right.png
Felügyelet

Tisztelt Szülők!

 

Az emberi erőforrások minisztere által kiadott határozat alapján az általános iskolákban
2021. március 8-ától 2021. március 31-éig a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A Kormány rendelete alapján a szülők igénye és kérelme alapján biztosítani kell a gyermekfelügyeletet. a legszükségesebb esetekben, így a szülők munkavégzés vagy a védekezésben való részvétele miatt.Mivel a rendkívüli intézkedések fő oka a járvány terjedésének megakadályozása, valamint az egészség megőrzésének védelme, így kérem, hogy csak rendkívül indokolt esetben éljenek ezzel a lehetőséggel!

 

Kérjük igényét a gyermekfelügyelet napját megelőző napon 10 óráig jelezze a hajossuli@gmail.com címen. A felügyeletet minden napra külön kell igényelni, a gyermek nevének, osztályának, a gondviselő nevének és elérhetőségének megadásával. Kérelemben szerepeljen, az iskolai felügyelet kérésének indoklása, valamint, hogy az adott napon hány órától és meddig tart igényt a gyermek felügyeletére.

 

A tavaszi szünet 2021. április 1-6-ig tart. Az első tanítási nap 2021. április 7.

 

Kívánok mindenkinek jó egészséget!

Doblerné Kovács Mónika

intézményvezető

btm-left.pngbtm-right.png
Csengetési rend
1. óra : 8:00-8:45
2. óra : 8:55-9:40
3. óra : 9:55-10:40
4. óra : 10:50-11:35
5. óra : 11.45-12:30
6. óra : 12:45-13:30
btm-left.pngbtm-right.png